Om oss

Vi som driver wikners språk heter Stina och Jan Wikner

Stina kan sin grammatik. Stina har arbetat som lärare i svenska på SFI sedan mitten av 1990-talet. Här finns stor erfarenhet av att handskas med svenska språket. Stina är dessutom en ypperlig pedagog.

Janne är i botten marknadsekonom, och har drivit eget företag sedan början av 1980-talet. Janne har arbetat inom flera branscher. Bland annat processindustrin och tillverkande industri. Intresset för språkvård är stort.

Tillsammans skapade vi sweol.com, med start i början av 2000-talet. Sweol.com är en lärplattform för svenska för invandrare. Där ingår både traditionella böcker och helt digitala läromedel.

Med den bakgrunden i vår portfölj erbjuder vi dig, som behöver hjälp med språket på något sätt, att utnyttja vår erfarenhet. Vår nya Handbok och Övningsbok för att vässa egna texter kan hjälpa i många sammanhang. Inte minst då man söker arbete. Vi arbetar alltid i team för att du ska få så bred erfarenhetsbas som möjligt. Vår erfarenhet blir därmed din styrka!
Välkommen att höra av dig! Du kan skicka en förfrågan från den här webbsidan. Fyll i formuläret här under, så får du mer info om dina frågor.