webbtexter

din sida förtjänar en bra text

Prova vår Handbok som kan hjälpa dig att
skriva bättre texter! Klicka här för mer info!
 

Ska du starta företag eller redan driver ett?

Du kanske behöver hjälp med din Affärsplan inför mötet med banken, och kanske att skriva din Verksamhetsbeskrivning. Vi skriver sådant.
Du behöver antagligen också marknadsföra din affärsidé. Beroende på vilka dina kunder kommer att vara eller är, så behöver du ett anpassat språkbruk. Du behöver känna till skillnader mellan talspråk och skriftspråk. Du bör också känna till hur man använder skiljetecken och inte minst, vara lite slängd i stavning. Vidare är det bra om du kan skriva lagom långa meningar med kärnfulla budskap. Vi hjälper dig! 

Som du kan se på den här webbsidan så har vi inte använt oss av versaler (stora bokstäver) på en del ställen där det grammatiskt korrekta hade varit att använda just versaler. Här har vi valt detta för att ge dig exempel på att en webbsida behöver inte vara stelt korrekt. Med det menar vi att om du vänder dig till oss så får du en dynamiskt anpassad text till just din webbsida och produkt. Du får också en text som blir lätt att begripa för dina kunder och andra läsare.
Vi tar givetvis också de små uppdragen, kanske bara en enda sida om du vill. Helt enkelt det du har behov av.
Välkommen att höra av dig!