Distansmaterial

Studera hemma!

Behöver du material för distansstudier i svenska?

Vi erbjuder vår helt digitala textbok med tillhörande övningsbok i att skriva bättre svenska

Skriv bättre svenska - på distans

Vi erbjuder vårt paket med Textbok och Övningsbok för alla som behöver studera på distans hemifrån eller på skola. Materialet är framtaget för alla som behöver förbättra sin skrivna svenska i samband med till exempel arbetssökande eller att starta eget företag.
Innehållet är detsamma för alla som behöver utveckla sin skrivna svenska, oavsett om man studerar svenska på gymnasienivå eller om man behöver öka sin kunskapsnivå i högre utbildningar, och inte minst efter SFI och svenska grund. Många i den senare kategorin frågar efter just skrivmaterial att öva med.
Materialet består av en Textbok med 18 olika grundteman samt många mallar för till exempel CV, E-post, budget mm. Det senare passar utmärkt för UF.
Till Textboken hör en Övningsbok där man övar i samma ämnen. Övningarna är oftast indelade i tre svårighets-grader. Det ger bra stimulans att mäta sina kunskaper.
Facit finns ett klick bort, sist i Övningsboken.
Läs mer här!

Så här går det till

Bokpaketet beställs i licensform. Vi erbjuder licenser i 5 nivåer. Från licens för 5 elever och upp till 500 elever. Efter beställning av licens får man inloggning till sidan Avropa bokpaket. Där skriver man in mottagaren av bokpaketet och leverans sker efter det direkt till eleven. Vi kan också erbjuda nedladdning från skolportal om så önskas.

Textboken och Övningsboken kan användas helt för självstudier men förstås också i samråd i distansundervisning. Lärarexemplar finns och de är förstås kostnadsfria.

Vi som skapade det här materialet, skapade också SFI-läromedlet "Svenska och mycket mer" samt webbskolan Sweol.com.

Begär DEMOEX!

Vill du veta mer? Fyll i formuläret här nedanför så skickar vi mer info.